söndag 7 november 2010

Söndagsmys

Helgen har återigen börjat lida mot sitt slut. Den har varit fylld av aktiviteter och härliga ting. Vi började fredagen med att vara barnvakt. Fick prova på hur det är att ha en ettåring med 40 graders feber och en fyraåring med spring i benen. Det gick hur som helst väldigt smärtfritt! Lördagskvällen spenderades med kören. Alla helgons afton i kyrkan. Otroligt fint med alla tända ljus och lyktor överallt. Söndagen spenderades till en början i sängen då vi tog en efterlängtad sovmorgon. Därefter bar det av till föräldrarna för att röja lite på gården och sedan vidare för att hälsa på hemma hos Villan vid vilan. Nu är vi med kanin jag och M. Vi tog med oss lilla Zlatan hem till oss. Han ska få bo hos oss ett tag eftersom han inte kommer så väl överens med katten där hemma. Vi tog gladeligen emot honom. Han har redan gjort sig hemmastadd verkar det som.

Nu tänker jag avsluta denna söndag i soffan... Ska käka lite och sedan titta på någon film. Perfekt avslutning på en perfekt helg!

Ha det bra allesammans så hörs vi snart igen!

3 kommentarer:

  1. En lös kanin? Tänk på att de tuggar på kablar.

    SvaraRadera
  2. Han har sin bur :).. Och i köket där han hoppar fritt finns inga kablar eller sladdar.

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni!!!!!!!!! Hoppas det blir bra med Zlatan.....Jo nog kan de tugga på sladdar, men ha honom i buren när ni inte är hemma. KRAAAAAAAAAAAAAM!!!!!

    SvaraRadera