lördag 25 december 2010

Julafton



Så var även denna julaftonen förbi. Men oj va mysig den var! Precis som vanligt. Vi firar tillsammans med hela släkten. Äter jullunch ihop (julbord) och sedan fikar vi. Tidigare år har tomten alltid kommit där emellan men i år tog tomten ledigt. Han kommer nog inte igen förrän det kommit några små barn till släkten igen, de små barnen har ju vuxit upp och blivit stora nu, som jag...

Vid 18 tiden åker alla släktingar här ifrån och endast vi i familjen är kvar. När lugnet lagt sig och vi stökat undan allt i köket samlas vi kring granen och ger varandra julklapparna. Även detta år hade vi en hel hög som låg under granen. Vi brukar, varje år, försöka dra ner på julklapparna men högen tycks bara växa sig allt större ju äldre vi blir!

Juldagen har avnjutits här hemma i lugnan ro, "här hemma" är i mitt barndomshem hos mamma och pappa, vi har ätit lite julmat, tittat på lite tv och kikat på alla fina julklappar vi fått. Kanske kan visa några julklappar på bild imorgon! Nu ska vi julfika nere framför öppna spisen!

Hoppas ni haft en mysig julafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar