onsdag 23 februari 2011

Förkväll

Igår hade jag och M en förkväll med mys som uppladdning inför vår helg i fjällen. Vi var nämligen ut och åt på restaurang igår kväll, därefter tog vi oss en efterrätt inne på fiket och sen blev det bio! Riktigt mysigt må jag säga!

Imorgon åker vi norrut och lillskrutten till kanin får bo hemma hos "mormor & morfar". Det ska bli mysigt att få åka till fjälls och bara ta det lite lugnt!

Hoppas ni alla har en trevlig helg att se framemot!

söndag 20 februari 2011

Dagens visdomsord



Tack fina Du för denna fina gåva. Halsbandets tänkvärda ord får bli kommande veckas motto!

Helgen har varit, och är, helt perfekt! I fredags var jag hemma hos C på middag och fredagsmys, vi åt tacogratäng och tittade på Let´s dance. Igår tog vi sovmorgon och sen åkte jag ner på stan för att träffa fina A som bara går från klarhet till klarhet, snacka om att ta tag i sitt liv! Fick det fina halsbandet av henne!

Lördagskvällen spenderades tillsammans med familjen. Det lagades kyckling med fetaost och soltorkad tomat och tittades på Melodifestival och filmen "I rymden finns inga känslor".

Idag har jag varit med på inspelningen av en radiogudstjänst. Vår kör var med och sjöng, eller ja, hela gudstjänsten hölls ju i vår kyrka med våra präster och så vidare, så vi var med hela tiden. Det var något nytt. Aldrig tidigare har det varit så tyst i kyrkan som när vi väntade på att gå ut i sändning. Hela gudstjänsten sändes i P1.

Nu ska jag snart ta och köpa en pizza nere på pizzerian och sedan invänta min älskling för lite söndagsmys i TVsoffan. Både Solsidan och Wallander ikväll, härligt!

Hoppas ni haft en bra helg!

tisdag 15 februari 2011

Gårdagen



En stillsam dag i soffan... Fortfarande sjuk. Men jag orkade mig iväg till ICA för att köpa några rosor iaf. "Någonting fint ska vi väl ha" tänkte jag, det var ju ändå alla hjärtans dag! Nog för att vi inte firar denna dag, men rosor är alltid fina att ha!

Ja, och här ligger jag och skriver halv nio på morgonen, då förstår ni kanske att även denna dag blev en sjukdag. Jag fattar inte. Jag är så sjukt ovan att vara sjuk, och fruktansvärt less på denna soffa... Hoppas verkligen magen känns bättre under dagen så att jag kan jobba imorgon!

Ha en bra dag iaf!

lördag 12 februari 2011

Fy fan för magsjuka!

Ja jag vet, det finns värre saker att råka ut för... Men det här är tusan i mig inte roligt! Där fick jag för kommentaren "jag brukar sällan bli sjuk"...

Det blir alltså återigen en helg i soffan. Jag som hade en massa roligt inplanerat. Men men. Vi tar väl nya tag nästa vecka igen då.

onsdag 9 februari 2011

Min tid

Dagarna bara går och går och jag hinner inte med. Det känns nästan som om det är helg hela tiden, veckorna går av bara farten och sen pustar man ut på helgerna. Jag hinner knappt med hälften av allt jag tänkt.. Var tar MIN tid vägen???

måndag 7 februari 2011

Inspiration till skapande



Tänk att en bild som denna kan få mig att bli inspirerad till att skriva. Det är sant. Jag tittar genom kameralinsen och känner hur jag drömmer mig bort i bilden. Bilden ger mig ingen berättelse i sig men den ger mig en känsla som säger : SKRIV!

Jag måste verkligen ta tag i det där!

söndag 6 februari 2011

Melodifestival

Då det nalkas melodifestival nalkas det också fest runtomkring i de svenska hemmen. Hemma hos oss festade vi till det med två sorters Ben & Jerry´s, Chocolate Fudge Brownie och Half Baked. MUMS!!! Gillar ni choklad och vaniljglass? Gillar ni kakdeg och kladdkaka? Om ni gör det gå då och köp Half Baked för sjutton gubbar! Godaste glassen i stan!



Så vad tyckte vi då om melodifestivalen. I ärlighetens namn är jag inget jättefan av just musiken men jag gillar ändå konceptet. Man blir glad av den glädje som finns kring detta jättejippo.



Jag var dock helt övertygad om att Marie Serneholt skulle floppa totalt som programledare, Men, tji fick jag, hon klarade ju uppgiften galant! Jag har tidigare upplevt henne som "för mycket" när hon suttit med i schlagerpaneler och liknande program, men igår var hon faktiskt riktigt duktig. Det är inte lätt att charma oss svenskar som bara väntar på att du ska göra eller säga fel, men Marie: du skötte dig Bra!

Avslutningsvis kan jag väl nämna att jag tyckte Danny dansade ok och att Jenny Silvers låt lät mest schlager i mina öron under snabbreprisen.

Nu blir det skidskytte, härliga Vinterstudion!

lördag 5 februari 2011

Parkerad i soffan

Vi som hade planerat så mycket för helgen. Vi ligger nu båda två lite halvt utslagna i en varsin soffa med en varsin dator. Den ena blev magsjuk och den andre smått febrig och orkeslös... Jag hade turen att slippa magsjukan! Vi har haft ett sanslöst bortfall på förskolan denna veckan p.g.a. denna magsjuka som inte verkar vilja ge sig. Men, peppar peppar, jag har lyckats stå emot än så länge.

Som tur var tog jag mig tid att åka förbi biblioteket igår efter jobbet och lånade tre filmer. Dessutom var jag och handlade en massa gott att smaska på. Så det går ingen nöd på oss inte, men tråkigt att inte orka något när man skulle vilja så mycket. Vi har iaf varit ute på en promenad på eftermiddagen. Vi behövde lite friskluft! Sen blev det soffan igen och ikväll blir det hemmagjord pizza och Melodifestivalen!! Jag gillar musiktävlingen även om jag de senaste åren tyckt att låtarna blivit, hm, mindre bra.

Ha en skön lördagskväll mina vänner!