söndag 18 juli 2010

En "bra att ha"- dag

Ja, en sån här dag är bra att ha då och då. Vi hade ingenting planerat och började därför, på förmiddagen, helt spontant att städa hemma i lägenheten. Och den här dagen var det ingen vanlig städning (dammsuga runt köksmattan och spisen och sen bädda sängen) nej idag slog vi på stort och gjorde det som vi så länge har behövt göra. Vi dammsög hela lägenheten, skurade köksgolvet, dammtorkade (även gardinstången i köket), bäddade rent i sängen, gjorde rent under diskbänken i underskåpet där den äckliga soppåsen hade droppat, sorterade all återvinning och gick iväg med den till sophuset, sen var det bara disken kvar. Och den tog vi också rätt på!

Så himla skönt när man får sånt där tråk-göra gjort!

Jag hängde förresten också upp dessa fina glas-droppar i köksfönstret. En fin gåva från svärmor som gått och väntat på att vi ska köpa lila gardiner till köket.



Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa ut min bok!

Ha en skön söndag!

1 kommentar:

  1. Ja vad vackert du skriver i din kärleksförklaring till din kärlek.Du kan verkligen skriva!!!! Tänk på det....ta vara på det.....att kunna uttrycka sig är en härlig gåva få förunnat..DU HAR DEN! Kram A

    SvaraRadera