fredag 17 juni 2011

Att känna sig uppskattad...



...är en skön känsla! Denna fina orkidé fick jag av några snälla föräldrar och barn på förskolan när jag slutade nu till sommaren. Eftersom jag blev helt tagen av stunden så klämde jag väl ur mig något i stil med "neeej men...ååh..ni är väl för gulliga..." De sa att "så går det när man är så bra som du är!" Det kändes fint att avsluta sin första termin som utbildad förskollärare på det viset.

Att känna sig uppskattad borde alla få göra, det gör gott för själen!

onsdag 15 juni 2011

Fixdag!

Imorgon är det någon som fyller år här hemma så idag har det putsats, fejats och förberetts. Hemmagjord färskpotatissallad, vegetarisk paj och parmalindad grön sparris är bara några av härligheterna som kommer att serveras gästerna.

Paketinslagning har också ägt rum:



Nu är det snart dags för sängen. Det tar på krafterna att hålla på och fixa och dona en hel dag!

tisdag 14 juni 2011

Presentkort!

Vad kan passa bättre en sån här grå dag än att ta sig ner på stan och spendera presentkorten som jag fick i födelsedagspresent?

Åhléns och Village är butikerna som i första hand skall besökas. Såg precis att Village startar sin sommarrea idag, med 50% på massor av varor, passar ju bra!

måndag 13 juni 2011

Längesedan!

Ja det var det verkligen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu heller. Ville bara kika in här och konstatera att det var ett bra tag sedan det var någon aktivitet här inne.

"Sommarlovet" är här och jag är ledig! Som jag njuter. Det bästa är nästan att jag inte har en aning om vad som väntar till hösten, det återstår att se. Just nu njuter jag bara av att kunna göra vad jag vill när jag vill. Vi la oss helt sonika på soffan idag och tog oss en eftermiddagslur till tonerna av en absolut love skiva, inte helt dumt, rekommenderas!

Mysigt väder är det också, man får licksom bara stanna inne i detta väder om man vill, det är ok. Imorgon ska vi se om jag får till några blomlådor till balkongen, har städat där ute nu och det skulle vara fint med lite blommor, vi får se!

Ha det så bra kära ni om det nu är någon som läser!



En härligt somrig bukett blommor!